Apex P

Производител: Lighthouse Worldwide Solutions

Описание

ApexP

Преносимият брояч на частици ApexР може да съхранява до 3000 записа на данни за броя на частици до 4 канала на частиците, а конфигурируемата база данни може да съхранява до 50 рецепти за вземане на проби.
Самодиагностика
ApexP е проектиран с вътрешна технология за самодиагностика, която непрекъснато следи изправността на лазера, като гарантира надеждност на данните. Самодиагностиката на лазера, дебита на потока и детектора за частици гарантира, че инструментът работи в рамките на определени толеранси.
Сигурен трансфер на данни
ApexP Secure Data Transfer позволява всички данни за броя на частиците да бъдат бързо и надеждно прехвърлени към USB флаш устройство, компютър, система за наблюдение на съоръжения или система за автоматизация на сгради. ApexP има гъвкава комуникация на данни чрез интегрирания интерфейс RS-485 Modbus и USB флаш устройство.
Наличност на данни
ApexP разполага с вграден 5,7-инчов цветен сензорен екран, USB интерфейс, външен принтер, уеб сървър и комуникация чрез Modbus/TCP/IP към софтуерни приложения на трети страни.
Уеб сървър
Визуализира данни в реално време на вашия лаптоп, таблет или смарт устройство.
Печат
Устройството разполага с USB принтер, за разпечатване на отчети за преминаване/неуспешно сертифициране на чисти помещения: Федерален стандарт 209E, ISO 14644-1: 1999 и ISO 14644-1: 2015 и EU GMP Анекс 1
Екологична съвместимост
ApexP3 използва лесен за почистване корпус от неръждаема стомана 304.
Основни функции

  • Диапазон на размера на частиците: 0,3 – 10,0 μm за ApexP3 и  0,5 – 10,0 μm за ApexP5 
  • 1.0 CFM (28.3 LPM) – дебит на потока
  • 5,7-инчов цветен сензорен дисплей
  • 3000 записа за съхранение на данни
  • Самодиагностика
  • Отдалечен достъп през вътрешния уеб сървър

Документация към продукта

Брошура на Apex P