Газанализатори и системи за eмисии

Начало - Въздух и газове - Газанализатори и системи за eмисии
Фирма CCS България ООД предлага голямо разнообразие на преносими и стационарни газанализатори за измерване на O2, CO, CO2, NOx, SO2, CH4  и други газове, както и други параметри на изходящите газове, като температура, налягане, влага, дебит  от различни източници на емисии отделяни при горивни процеси, биогаз.
 
Horiba, Япония, www.horiba.at
Фирма HORIBA е глобален лидер в производството на анализаторни системи за комплексен емисионен мониторинг с високо качество, точност и надеждност. За последните 30 години има инсталирани над 100 000 стационарни системи за непрекъснато измерване на емисии (СНИЕ) по целия свят. Освен стационарни системи, фирма HORIBA предлага и надеждни преносими газанализатори, работещи на база на референтни методи за измерване, които са подходящи за периодични измервания на акредитирани лаборатории и контролни органи. Всички измервателни системи на фирма HORIBA за емисии са базирани на утвърдените в света регламентирани методи за мониторинг на газове и замърсители във въздуха. Фирма CCS България ООД е упълномощена от фирма HORIBA за извършване на продажби, сервиз и обучение на територията на република България, пълномощно на фирма HORIBA - превод пълномощно на фирма HORIBA
 
 
MRU GmbH e семейно предприятие със седалище в Неккарсулм-Оберийсхайм, Германия, което произвежда висококачествени и здрави преносими и стационарни системи за мониторинг на емисиите за промишлени приложения. Нашата широка гама от продукти включва инструменти за мобилен и стационарен анализ на газ, анализ на биогаз и синтез газ, анализ на автомобилни изгорели газове, както и прецизни цифрови манометри.

MRU е основана на 1 юни 1984 със само двама служители и се развива в национално и международно признато предприятие. В централата си в Неккарсулм-Оберийсхайм, MRU разработва, произвежда и продава системи за мониторинг на емисиите за преносимо и стационарно използване по целия свят. Днес системите за мониторинг на емисиите на MRU се изнасят в повече от 70 страни по света.

MRU се управлява от основателя и управляващия директор Ервин Хинц и помощник управляващия директор и мениджър продажби Мартин Зеграбер. Следващото поколение на дъщерята на семейната фирма Елена Хинц и нейният партньор Йорг Реннер влязоха в семейното предприятие през 2014 и 2015 година.